14 de febrer de 2020

Carta de comiat


Diu un aforisme anònim que “la vida són records i papers”. Com que soc incapaç d’escriure un text a l’alçada de les circumstàncies, permeteu-me de recórrer, precisament, a la memòria. Amb els ulls tancats faig un tomb pel meu passat i em veig entrant per la porta del casal de la gent gran de Vilafant, un divendres en que la fotolliga va de escales.
Tot i que l’Associació ja portava uns quants anys fent activitats i xerrades, per a mi han estat 5 anys molt intensos, hem viscut moltes emocions, hem compartit la nostra afició per la fotografia i al costat de tots vosaltres, he anat aprenent moltes de les diferents tècniques de fotografia.
Malauradament, la vida es un canvi constant i el passat divendres 7 de febrer, ACFAE va celebrar l'última Assemblea General Extraordinària, en que es va acordar la dissolució de l'Associació.
Però sempre que alguna cosa acaba, és perquè alguna cosa comença. En la vida real no hi ha finals feliços, o finals tristos. Només existeixen els nous començaments i és per això que entre tots els socis que vam estar presents en aquesta ultima assemblea, es va acordar de continuar amb el grup de WhatsApp, exclusivament per temes de fotografia, amb el nom de « Fotogènics ».
Properament i a mesura que es vagin complint els tràmits de la dissolució, anireu veient aquests canvis en el grup.
Per acabar, voldria aprofitar aquest comunicat per agrair l’ànim i el suport donats tant a mi com a la resta de components d’aquesta junta, per socis, amics i simpatitzants que han apreciat i valorat la tasca realitzada en aquest curt temps que hem estat al capdavant de l’Associació.
També, vull donar les gràcies a tots els meus companys de junta per tot el que han treballat i a més, vull destacar la unitat, el bon ambient i l’entusiasme que els ha caracteritzat.