17 de novembre de 2018

Sortida fotogràfica de Street Photo Nadalenc 2018

El Nadal és una gran època per practicar la fotografia. Les ciutats s'engalanen, els carrers s'omplen de gent i es presenten moltes més oportunitats de ser creatius amb la nostra càmera.
Arbres, cases decorades, aparadors, cartells, carrers il·luminats... i llums, moltes llums. Juguem entre tots a descobrir la màgia del Nadal, tot passejant pels carrers de Girona.

Data: dissabte 15 de desembre.
Punt de trobada: estació de la Renfe (carrer de Joan Reglà, nº 1 - Plaça de l’Estació de Figueres)
Hora de trobada: 15:40h per agafar el tren que té la seva sortida de Figueres a les 16:13h i amb el qual anirem tots junts fins a Girona (preu del bitllet d'anada i tornada: 10,90 €)
Hora d’arribada a Girona: 16:42h
Horari de l’activitat: de 17:00 a 21:00h
Dins d'aquest horari tenim previst fer una aturada per anar a berenar tots junts, en alguna de les moltes cafeteries o granges-bars que hi ha per la zona del Barri Vell, Rambla, Plaça Independència, etc.
Què farem: ens divertirem capturant l'esperit Nadalenc amb la decoració d'aparadors, carrers i la gent que els omple en aquestes dates.
Què cal portar: la càmera i moltes ganes de caminar i passar-s'ho bé.
Hora de la tornada a Figueres: 21:44h.
Inscripció: enviar correu a sortides.acfae@gmail.com indicant la vostra assistència.

*** L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar la sortida per causes externes o de baixa inscripció. ***