16 d’octubre de 2018

Sortida fotogràfica a les Roques Encantades

Data: diumenge 18 de novembre de 2018
Punt de trobada: aparcament de l’Esclat a Figueres. (Av. dels Països Catalans, 2)
Hora de trobada: 08:00h
Hora d’arribada al Santuari de la Salut de Sant Feliu de Pallerols: 09:15h 
Un cop arribem al lloc, dedicarem mitja hora per esmorzar i tot seguit iniciarem el camí que ens portarà fins a les Roques Encantades.
Horari de l’activitat: de 09:45h a 13:30h (aproximadament)

Explica la llegenda que el dimoni habitava a la part alta de la serra del Collsacabra i passava l'estona llançant grans roques. A baix, els veïns de la població de Sant Feliu de Pallerols, cansats de les seves entremaliadures i de les roques que queien per la muntanya, van cridar a un àngel perquè hi posés remei. Aquest va encadenar les roques a la muntanya i el dimoni en no poder tirar-les, se'n va anar a un altre lloc.

Amb llegenda o sense, el cert és que les Roques Encantades (o Encadenades) és una excursió preciosa que deixarà encantada a tota la família i ens pot donar molt de joc fotogràfic amb els seus colors de tardor.

Un cop acabada l'activitat ens dirigirem amb els nostres cotxes fins al Restaurant Coll de Condreu, on tindrem reservada taula amb un menú de 18 €.

Requeriments: cadascú que porti el que cregui convenient per esmorzar, la càmera rèflex, el trespeus o trípode, alguna peça de roba o abric (ens trobarem per sobre dels 1.200 metres sobre el nivell del mar i hi pot fer fred). Calçat adequat per caminar amb seguretat per camins de terra humits i moltes fulles caigudes.

Inscripció: enviar correu a sortides.acfae@gmail.com indicant la vostra assistència i si us quedareu a dinar al restaurant.

MOLT IMPORTANT! Data límit per poder inscriure’s a la sortida: dimecres 14 de novembre.

*** L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar la sortida per causes externes o de baixa inscripció. ***

SORTIDA FAMILIAR D’ACFAE