27 de novembre de 2017

Sortida fotogràfica per els carrers de Girona.

Sortida fotogràfica de Street Photo Nadalenc per els carrers de Girona.

El Nadal és una gran època per practicar la fotografia. Les ciutats s'engalanen, els carrers s'omplen de gent i es presenten moltes més oportunitats de ser creatius amb la nostra càmera.
Arbres, cases decorades, aparadors, cartells, carrers il·luminats... i llums, moltes llums.

Data: Dissabte 16 de desembre.

Punt de trobada: Estació de la Renfe  (Carrer de Joan Reglà, nº1 - Plaça de l’Estació de Figueres)
Hora de trobada: 15:30h per agafar el tren que té la seva sortida de Figueres a les 15:49h i amb el qual anirem tots junts fins a Girona. (Preu del bitllet d'anada i tornada, 10,90 €)
Hora d’arribada a Girona: 16:17h
Horari de l’activitat: de 16:30 a 21:00h
Dins d'aquest horari tenim previst fer una aturada per anar a berenar tots junts, en alguna de les moltes cafeteries o granges bars que hi ha per la zona del Barri Vell, Rambla, Plaça Independència, etc.
Què farem: Ens divertirem capturant l'esperit Nadalenc amb la decoració d'aparadors, carrers i la gent que els omple en aquestes dates.
Què cal portar: La càmera, un objectiu amb una distància focal fixa (35 o 50 mm) i moltes ganes de caminar i passar-s'ho bé.
Fem atenció a aquest detall, focal fixa 35 o 50 mm, doncs serà la lent ideal que ens obligarà a moure’ns i com exercici serà més que recomanable, doncs la responsabilitat de trobar l'enquadrament perfecte de la imatge que vulguem capturar, recaurà en la seva totalitat en què ens moguem.
Hora de la tornada a Figueres: 21:35hInscripció: Enviar correu a sortides.acfae@gmail.com indicant la vostre asistencia.

***L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar la sortida per causes externes o de baixa inscripció.