26 d’agost de 2017

Sortida fotogràfica al Molló Parc

Data: Diumenge 24 de setembre de 2017

Punt de trobada: Aparcament de l’Esclat a Figueres (Av. dels Països Catalans, nº 2)
Hora de trobada: 08:45 am

Hora d’arribada al parc: 10:00 (Un cop arribem al lloc, dedicarem mitja hora per esmorzar)
Horari de l’activitat: De 10:30 a 13:00
Preu de l'accés al Parc:
  • Adults de 14 a 64 anys 15,00 €/pers.
  • Nens de 3 a 13 anys: 11,00 €/pers.
  • Nens menors de 3 anys: gratuït
Molló Parc és un Parc Natural situat en un bosc on l’animació sorgeix del propi espai a través de la seva fauna i flora. I on, a més, el visitant no és un espectador qualsevol, sinó que esdevé un actor del seu propi recorregut a l’aire lliure mentre passeja pel bosc i els prats ubicats al cor de la Vall de Camprodon.

A mesura que anem fent el recorregut, ens anirem trobant amb diferents àrees on trobarem animals salvatges (cérvols, llops, muflons, marmotes, daines, l'ós bru, etc.) i animals de granja (ànecs, gallines, cabres, conills, etc.)

Un cop acabada l'activitat ens dirigirem amb els nostres cotxes fins a Espinavell, on tindrem reservada taula al Restaurant Les Planes amb un menú de 17 €

Per a qui ho prefereixi podrà portar la seva carmanyola, ja que el parc disposa de dues zones de pícnic a l'aire lliure on poder dinar, doncs es permesa l’entrada de menjar de l’exterior, excepte les begudes que cal adquirir-les a l’interior del parc.

Requeriments: Cadascú que porti el que cregui convenient per esmorzar, la càmera reflex, alguna peça de roba per si fa fred, calçat adequat per camins de terra.

Inscripció: Enviar correu a sortides.acfae@gmail.com indicant la vostra asistència i si us quedareu a dinar al restaurant.

MOLT IMPORTANT! Data límit per poder inscriure’s a la sortida: Dijous 21 de setembre.

*** L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar la sortida per causes externes o de baixa inscripció.

SORTIDA FAMILIAR D’ACFAE.