31 d’agost de 2017

Exposició Fotogràfica a la Casa de la Cultura de Llançà


Aquest any l’Associació Cultural Fotogràfica de l'Alt Empordà (ACFAE) compleix el seu 5è aniversari i és per aquest motiu que volem celebrar l'esdeveniment d'una forma especial amb tots els socis, amb l'objectiu de fomentar i dinamitzar aquesta associació amb el treball realitzat i retre un merescut homenatge a tots els associats, que heu participat en les diferents xerrades i activitats que des de la junta s'han programat.

És per això i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llançà, el qual ens ha cedit una sala a la Casa de la Cultura,  s'ha decidit fer una exposició amb les imatges de tots els nostres socis.

Tema: Paisatges de l’Alt Empordà
Muntanyes, turons, monuments megalítics, vinyes, oliverars, boscos i conreus, pobles, campanars i arquitectura medieval, són només alguns dels elements que conformen el paisatge de l’Alt Empordà i tots ells són l’objecte d’aquesta exposició.

Molt Important! Per tal d'evitar exposar alguna imatge que no es correspongui amb un paisatge de l’Alt Empordà, cada soci haurà de saber el lloc precís on s'ha pres la foto i la població.

Si no és així i davant el dubte de que la imatge pugui haver estat presa en alguna altra comarca, serà rebutjada.

El proper dia 22 de setembre a les 20 hores ens trobarem al local de la gent gran de Vilafant per fer una selecció de les millors imatges, de manera que cada soci podrà aportar fins a un màxim de 8 fotos relacionades amb el tema i dins un pendrive en format raw, jpeg (màxima resolució), tiff o psd.

Cal tenir en compte que al portar 8 imatges no implica que totes siguin exposades, ja que dependrà de la qualitat de la imatge, que la localització sigui de l'Alt Empordà i del nombre de socis participants en l'exposició.

Entre tots els presents es farà un visionat de les mateixes  per tal de veure la qualitat de cadascuna d'elles i poder fer una tria de les millors.

Les imatges escollides aniran directament al laboratori, on seran revelades en format DIN A3 sobre un suport foam de 5mm.

Molt Important! No s'acceptaran imatges després del dia 22 de setembre.

L’Associació Cultural Fotogràfica de l'Alt Empordà (ACFAE) es farà càrrec dels costos d'impressió de totes les imatges escollides per a l'exposició.